Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
кестени

Как да приготвим кестени?

Кестените са страхотен деликатес, особено в по-студеното време. Печени или варени, можете да ги хапвате по всяко време на деня, а можете да ги превърнете и в много разнообразни ястия. Ако никога досега не сте си приготвяли кестени, ето няколко съвета как можеште да започнете.

Стъпка 1

Кестените са страхотен деликатес, особено в по-студеното време. Печени или варени, можете да ги хапвате по всяко време на деня, а можете да ги превърнете и в много разнообразни ястия. Ако никога досега не сте си приготвяли кестени, ето няколко съвета как можеште да започнете.

Стъпка 2

Печете около 20 минути на фурна при 180°, докато коричката им се напука. Друг начин на приготвяне е да ги сварите в подсолена вода за около 20 минути.

Стъпка 3

Оставете да изстинат и обелете кората с пръсти или използвайки нож.

 

манго

Как да обелим манго?

Мангото вече не е екзотичен, а изключитено популярен плод у нас - сочен и садък, той може да се използва като леко хапване между хранененията или като съставка на смутита и сладкиши.
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта